Skip to main content

Opleiding

Muziek is voor jong en oud, en je bent nooit te oud om te leren. Bij muziekvereniging Apollo bestaat de mogelijkheid om een instrument te leren bespelen. Van cornet tot trommel, van trombone tot bas.

Op de basisschool wordt door Carla Bakker, Marieke Bos en Corine de Bakker blokfluitles gegeven, zoals u ook op de site kunt lezen. Zij geeft ook les aan de beginnende muzikanten (blaasinstrumenten). Wilt u leren trommelen dan krijgt u les van Johan de Glopper, die dit ook met heel veel plezier en inzet doet.

Hoe gaat dat dat in zijn werk zult u zich misschien afvragen? Ook al heeft uw kind of U geen enkele kennis van muziek, het notenschrift of een muziekinstrument… Geen probleem, echt alles is te leren!

U of uw kind krijgt eerst minimaal een jaar les binnen de vereniging zelf, dus van Carla Bakker of Johan de Glopper. U leert noten lezen, mocht u dit nog niet kunnen, en leert de daar bijbehorende grepen of posities (blaasinstrumenten). Kortom u leert het instrument bespelen. En u zult versteld staan: dat gaat veel sneller dan U denkt. Of je nu 8 of 50 bent!!!

Er bestaat na die periode de mogelijkheid om lessen te gaan volgen op de Zeeuwse muziekschool.

Dus lijkt het u wat of twijfelt u al tijden?! Neem gewoon eens contact met ons op, of kom een keer kijken op een repetitie.