31-8-2018 Marcheren voor muziek

Ludieke actie Muziekvereniging Apollo
6 km marcheren voor muziek!

Op vrijdagavond 31 augustus zal Muziekvereniging Apollo een ludieke actie ondernemen, om geld in te zamelen voor de aanschaf van nieuwe trommels voor de drumband: een sponsorloop!

En niet zo maar een sponsorloop, de drumband zal deze avond al marcherend (en dus muziek-makend) van Den Osse naar Brouwershaven lopen. Aansluitend volgt een rondgang door Brouwershaven, waardoor de totaal afgelegde afstand 6 km zal zijn! Natuurlijk lopen leden van de brassband, dweilband en leerlingen ook mee om er samen een succes van te maken.

De drumband van Muziekvereniging Apollo is momenteel één van de nog marcherende drumbands op Schouwen-Duiveland, en heeft de huidige trommels al ruim 25 jaar in bezit. Deze zijn dus hoognodig toe aan vervanging! De vereniging is dus al tijden aan het sparen voor deze grote uitgave. Naast alle acties (van stroopwafels tot oliebollen) en collectes die we jaarlijks al organiseren als vereniging, hopen we met deze actie voldoende geld in te zamelen om tot aanschaf van nieuwe trommels te kunnen overgaan.

De leden hebben elk een sponsorlijst, mogelijk is zelfs al iemand bij u aan de deur geweest met de vraag of u hem/haar wilt ondersteunen. U kunt een lid sponseren voor een vast bedrag of € 2,- per km. Wilt u ons ondersteunen? Dan kunt u ook een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL46 RABO 0357 8463 89 t.n.v. Muziekvereniging Apollo Brouwershaven (o.v.v. sponsor-actie trommels). Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Wilt u de leden aanmoedigen, gezellig! We vertrekken vrijdagavond 31 augustus om 19.00 uur vanuit Den Osse (parkeerplaats Landal Park Port Greve). Vanaf daar begint de sponsorloop naar Brouwershaven, waarna we 6 km ons beste beentje voort zetten!

Sponsoractie trommels A4 poster web