20-1-2018 Nieuwjaarsconcert 'Een brasstastisch 2018'

Brassband Apollo start ook dit jaar met het nieuwjaarsconcert 'Een brasstastisch 2018'! Ditmaal in samenwerking met trombonist Jurgen van Oostenbrugge. Op zaterdag 20 januari 2018 blikken we vooruit naar weer een mooi en fantastisch muzikaal jaar.

U kunt tijdens het concert genieten van Brassband Apollo onder leiding van René Passenier en, u mogelijk wel bekend, onze gast-solist Jurgen van Oostenbrugge. De brassband zal een gevarieerd programma ten gehore brengen, en een begeleidende rol op zich nemen tijdens de solo's van Jurgen van Oostenbrugge.

Jurgen van Oostenbrugge studeerde trombone aan de conservatoria van Rotterdam en Amsterdam, waar hij in 2013 zijn Bachelor of Music diploma behaalde. Momenteel is hij trombonist bij onder andere het Zeeuws Orkest en het TY Kamerorkest. Daarnaast is Jurgen als freelancer actief bij diverse orkesten waaronder de Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso”, het Antwerp Symphony Orchestra en de Holland Orkest Combinatie. Naast zijn werkzaamheden als trombonist is Jurgen ook actief als arrangeur voor blaasorkesten en ensembles.

We hopen u zaterdag 20 januari te mogen begroeten in het Tonnenmagazijn te Brouwershaven, het concert zal om 19.30 uur beginnen en de toegang is gratis.

 

FB event nieuwjaarsconcert